Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapılarının acil bir durumda fakatçlandığı gibi performans göstermesini hazırlamak bâtınin yaraşıklı kurulum, mazbut hizmet ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunma hattı esenlar.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün aşamaların tamam bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif ifade kızılınması esenlanır.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve zelzele kadar sair tabii afetlerdede kullanılabilir olması yüz titizlikle korunmalıdır.

Yangın bapları ekseri merdiven tırı vırılukları, koridorlar ve potansiyel olarak canipıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki kritik alanlara monte edilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapsı nite bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini yangın kapısı ciğererir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın veya ivedi konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page